U Zagrebu taksista po noći napali pištoljem: Oteli ga skupa s autom pa vozali po gradu

Taksi, ilustracija (Foto: Pixabay)

Noćna vožnja 37-godišnjeg taksista pretvorila se u pravi horor kada je postao žrtvom kaznenog djela dok je obavljao svoj posao na području Peščenice, u Zagrebu.

Prema izvješću Policijske uprave zagrebačke, skupina još uvijek neidentificiranih počinitelja fizički je napala vozača, otela mu vozilo te ga natjerala da sjedne na suvozačevo mjesto.

Incident se dogodio u noćnim satima 7. rujna, kada je jedan od napadača, uz prijetnju vatrenim oružjem, preuzeo kontrolu nad taksi vozilom.

Incident na cesti: Zapalio se auto na zagrebačkoj obilaznici

Istukli ga pa pobjegli

Zastrašeni taksist bio je primoran poslušati upute napadača, što se, prema sumnjama policije, tretira kao protupravno oduzimanje slobode.


Nakon kratke vožnje, fizički su ga napali, lakše ozlijedili te mu otuđili dokumente. Napadači su potom pobjegli u nepoznatom smjeru. Materijalna šteta zasad nije utvrđena, a policija intenzivno radi na prikupljanju dodatnih informacija i identifikaciji počinitelja.

Kriminalističko istraživanje je u tijeku, a iz policije poručuju da će se nastaviti raditi na rasvjetljavanju svih okolnosti ovog dramatičnog događaja.


Komentari