U sudaru tramvaja i busa stradala jedna osoba: Policija istaknula detalj

Sudar tramvaja i autobusa (Foto: Ranko Suvar / CROPIX)

U ponedjeljak rano ujutro došlo je tragedije u kojoj je smrtno stradala jedna osoba. U Zapruđu su se na kružnom toku ispod Mosta mladosti sudarili autobus i tramvaj.

Prema neslužbenim informacijama prvo se govorilo da je stradao pješak, no sada se nagađa da je život izgubio vozač autobusa. Iz policije nam nisu mogli ni demantirati ni potvrditi tu informaciju, a istaknuli su samo da u autobusu nije bilo putnika.

“Tramvajski promet je u prekidu, a rotorom teče usporeno. Očevid je u tijeku”, rekli su iz policije. Vozač tramvaja je ozlijeđen i zbrinut u bolnici.

Izmjene u prometu

Tramvajske linije 6, 7 i 8 prometuju preusmjereno. Linija 6 prometuje Ulicom grada Vukovara do Žitnjaka, linija 7 Ulicom grada Vukovara i Savskom cestom do Savskog mosta, a linija 8 Ulicom grada Vukovara do okretišta Heinzelova. Na relaciji Savski most – raskrižje Držićeve i Vukovarske putnike prevoze autobusi, javlja ZET.

Drama u Zagrebu: Vozač udario policajca pa krenuo bježati, izvukli ga kroz staklo automobila


O stanju u prometu oglasio se i HAK. ”Zbog prometne nesreće na kružnom toku u Zapruđu u Zagrebu (sudar tramvaja i autobusa) prekinut je tramvajski promet u oba smjera i cestovni promet iz Sarajevske u smjeru Avenije Dubrovnik. Savjetujemo vozačima korištenje alternativnih pravaca zbog stvaranja gužvi s povećanjem gustoće prometa tijekom jutarnjih vršnih sati”, poručili su.


Komentari