Tuga kod studentskog doma u Zagrebu: Policija objavila kako je poginuo nesretni mladić

Prometna nesreća u kojoj je automobil prije ponoći naletio na pješaka koji je na mjestu preminuo. (Foto: Ranko Suvar/CROPIX)

Zagrebačka policija objavila je detalje tragične prometne nesreće koja se dogodila u petak kasno navečer blizu studentskog doma Stjepan Radić u kojoj je poginuo mlađi muškarac.

“24. svibnja oko 23.30 sati, 21 -godišnji pješak prelazio je kolnik Selske ceste na obilježenom pješačkom prijelazu dok je na semaforu za pješake bilo upaljeno crveno svjetlo a kretao se u smjeru sjevera.

Tom prilikom na njega je naletio osobni automobil zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 20-godišnjak a kretao se Selskom cestom u smjeru zapada dok je za njegov smjer kretanja bilo upaljeno zeleno svjetlo na semaforu”, priopćili su iz PU zagrebačke.

Tragična noć u Zagrebu: Mlađi muškarac poginuo blizu studentskog doma

 


U prometnoj nesreći smrtno je stradao 21-godišnji pješak, a tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku.

“Zbog obavljanja očevida promet Selskom cestom istočnije od raskrižja s Jadranskim mostom od 23.50  do 3.10 sati bio je zatvoren za sav promet”, priopćili su iz policije.


Komentari