Strašni prizori s ceste: Čovjek ispao iz automobila, drugi sletio u kanal

Prometna nesreća (Foto: Screenshot)

Troje ozlijeđenih epilog je prometne nesreće koja je jako ružno izgledala. Dogodila se u subotu navečer dogodila u mjestu Stružecu kod Siska.

Ispao iz automobila

“Do nesreće je došlo kada se s parkirališta u promet automobilom kutinskih registracija uključivao 69-godišnjak, koji nije propustio sva vozila koja su se kretala kolnikom, te je došlo do udara s automobilom kutinskih registracija kojim je upravljao 32-godišnjak i u kojem se nalazio 32-godišnji putnik. Od siline udarca 69-godišnji vozač je ispao iz automobila, dok je drugi automobil sletio u odvodni kanal”, izvijestila je policija.

Filmska potjera u centru Zagreba: Četiri policijska vozila hvatala Mercedes kroz grad

Sudionicima je liječnička pomoć pružena u sisačkoj Općoj bolnici. 69-godišnji vozač  je imao teške tjelesne ozljede, dok su dvojica 32-godišnjaka lakše ozlijeđena.

Zbog zadobivenih ozljeda 69-godišnji vozač nije alkotestiran te su mu izuzeti uzorci krvi i urina poradi analize na alkohol, dok 32-godišnji vozač nije bio pod utjecajem alkohola.


Prometna nesreća (Foto: Screenshot)

Ružni prizori

Strašne fotografije s mjesta nesreće objavili su vatrogasci DVD-a Stružec koji su izašli na intervenciju.

“Danas, 13.1.2024. u 19:38 od Županijskog centra 112, zaprimamo dojavu o teškoj prometnoj nesreći u mjestu Stružec, Sisačka ulica na samom prometnom križanju Sisačke i ulice Varoš.

Na intervenciju izlazimo s dva vozila (NV i ZV) i 9 vatrogasaca. U 20:20 prema odluci Voditelja vatrogasne intervencije dio snaga se vraća u bazu dok dio snaga s Stružec 110 (NV) ostaje i vrši osiguranje mjesta događaja”, izvijestili su vatrogasci.

Prometna nesreća (Foto: Screenshot)
Prometna nesreća (Foto: Screenshot)


Komentari