PROSTITUTKA IZDALA MADAM SONJU: Maloljetnicu sa svodnicom upoznao zajednički prijatelj

Sex and Society

Djevojka je svodnicu upoznala početkom studenog.

Madam Sonju (62) sumnjiči se za podvođenje 17-godišnje srednjoškolke, a ona tvrdi da nije znala da je djevojka maloljetna. Svodnici je dosuđen istražni pritvor u trajanju od 30 kako bi se spriječilo utjecanje na svjedoke.

Najnovije informacije govore da su se svodnica i djevojka upoznale preko zajedničkog prijatelja početkom studenog. Maloljetna djevojka je sa starijim muškarcem bila u intimnoj vezi, a požalila mu se i kako joj treba još novaca.

Na to ju je on uvjerio kako je prostitucija odličan način za brzo zarađivanje velikih svota novaca. Ubrzo nakon toga upoznao ju je s madam Sonjom koja joj je sredinom mjeseca dovela prve mušterija kojima je seks s maloljetnicom naplaćivala 400 kuna. Zaradu su kasnije podijelile.

Cijeli slučaj policiji je navodno prijavila druga prostitutka koja se posvađala sa svodnicom. Istražiteljima je rekla da je madam znala da je djevojka maloljetna, ali svejedno ju je prodavala mušterijama. Madam Sonja uhićena je prošlog vikenda, a iako je maloljetnica pristalča na sve, kaznena prijava nije povučena.

Madam Sonji sada prijeti do 10 godina zatvora, a u prilog joj ne ide ni što je od prije poznata policiji, piše 24 sata.


>>> U RALJAMA PROSTITUCIJE: Svodnica srednjoškolku prodavala za 400 kuna

 


Komentari