PREMINULA OMILJENA ZAGREBAČKA LIJEČNICA! Svi su ju obožavali, a sada tuguju: ‘Ne mogu vjerovati. Bila je jedna od najboljih…’

Foto: Pixabay

U 70. godini života, nakon borbe s dugom i teškom bolesti, preminula je omiljena zagrebačka liječnica Branka Makalouš-Smuđ.

Vijest je to koja je rastužila mnoge građane koji su ju poznavali, ali i njezine pacijente koji su se od nje oprostili na društvenim mrežama.

”Bila je naša obiteljska liječnica. Srećom, nismo često bili u ambulanti, no kad smo je trebali uvijek je bila dostupna”, napisala je jedna Zagrepčanka.

”Prekrasna doktorica, brižna i susretljiva. Jako nam je žao zbog njezinog preranog odlaska. Sućut obitelji”, kaže jedna njezina bivša pacijentica.
”Ne mogu vjerovati, tako je često spomenem. Bila je super doktorica, uvijek dostupna, strpljiva, susretljiva, jedna od najboljih doktorica koju smo imali… Neka putuje u miru”. ”Bila je najbolja doktorica koju sam ikad imala i poznavala i veliki čovjek. Počivala u miru i sućut obitelji”, još su neki od komentara neutješnih bivših pacijenata.
Branka Makalouš-Smuđ niz godina bila je liječnica opće medicine u ordinaciji na Srednjacima, a u mirovinu je otišla 2019. godine.


Komentari