POLICIJA ČEŠLJA SLUČAJ! Zaposlenica Parka Maksimir prijavila šefa zbog prijetnji, on je poslao na bolovanje

Ilustracija: Zagreb.info

Prije nekoliko dana policija je zaprimila šokantnu prijavu da ravnatelj Javne ustanove Park Maksimir Luka Čuljak prijeti jednoj od zaposlenica u zgradi Uprave. Policija je navedeno potvrdila za Net.hr, kazavši da se slučaj istražuje. Više od toga zbog istrage nisu htjeli reći, a čini se da neće ni zaposlenici Maksimira.

Od 12. veljače zaposlenica koja je podnijela prijavu nalazi se na bolovanju, a Čuljak se ponaša kao da se ništa nije dogodilo, usprkos činjenici da policija češlja cijelu Upravu. Ravnatelj je i dugogodišnji prijatelj i suradnik Milana Bandića.

Predstavnica Upravnog vijeća Matea Topić ne želi reći ništa, a Čuljak pak pere ruke od odgovornosti.

“Odbijam bilo kakve insinuacije o prijetnjama. Ističem kako svoj posao obavljam odgovorno, stručno i profesionalno. Policija je došla provjeriti navode djelatnice i to je sve što u ovom trenutku mogu komentirati”, rekao je ravnatelj Čuljak.

Ovo nije prvi put da se govori o problemima u Maksimiru, a zaposlenice koje dođu u sukob s ravnateljem nakon samo nekoliko dana završe na bolovanju, ipak s obzirom na to da je ovoga puta upletena i policija, čini se da su Čuljku dani na vodećoj poziciji odbrojeni.



Komentari