Policajac kod Svete Helene skrenuo u suprotnu traku: Troje teško ozlijeđenih

Prometna nesreća. (Foto: DVD Blaževdol)

Zagrebačka policija izvijestila je o teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila kod čvora Sveta Helena u nedjelju iza 19 sati. Nesreću je skrivio policajac van službe, navodi se u policijskom priopćenju.

“13. listopada oko 19.05 sati, policijski službenik van službe je upravljao osobnim automobilom vinkovačkih registarskih oznaka, a kretao se autocestom A4, čvor Sveta Helena u smjeru jugoistoka.

Dolaskom za 500 metara zapadnije do čvora Sveta Helena, u blagom zavoju, iz neutvrđenog razloga je prešao na dio kolnika namijenjen za kretanje vozila iz suprotnog smjera, dijelom vozila na meki teren gdje je naletio na osobni automobil zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 57-godišnjak, a koji je u cilju izbjegavanja naleta skrenuo dijelom vozila također na meki teren”, piše u priopćenju PUZ-a.

Nakon strašne nesreće u Zapruđu policija traži pomoć: Otkriveni su nepoznati detalji

Troje teško ozlijeđenih

U prometnoj nesreći teško je ozlijeđen 57-godinji vozač te putnica iz tog vozila starosti 55-godina i 21-godišnjak kojima je liječnička pomoć pružena u Kliničkoj bolnici Dubrava.


Zbog prometne nesreće i obavljanja očevida dionica kraka 1 čvora Sveta Helena između čvora i raskrižja s cestom Brezovec zelinski bila je zatvorena od 20 do 22.30 sati.


Komentari