MLATIO JU PRED DJECOM: ‘Prijelomi lubanje, 13 rana za šivanje, slomljena šaka, vjerojatno idem na operaciju’

Zagreb.info

Hvala vam što ste uz mene. Djeca su nađena, a otac je priveden, objavila je na svom Facebook profilu žrtva (26) koju je nasilnik u četvrtak na Pešćenici pretukao pa ubacio u prtljažnik, piše 24sata.

“Višestruki prijelomi lubanje, 13 rana za šivanje, zaostali metali u glavi. Desna šaka u potpunosti slomljena, vjerojatno idem na operaciju”, navela je žrtva brutalnog napada.

Podsjetimo, u četvrtak u 17.20 sati otac (39) je, nakon prethodnog dogovora, došao po djecu koju ima s 26-godišnjakinjom. Dovezao se do stambene zgrade na zagrebačkoj Pešćenici te parkirao je iza zgrade. Nakon što je djecu stavio u auto, prišao je žrtvi i tvrdim predmetom, koji je sakrio u vrećici, udario ju je više puta po glavi. Nakon toga ugurao ju je u prtljažnik Škode Superb.

Susjedi su čuli krikove, a tri muškarca koja su vidjela što se događa pomogla su ženi.
Napadač im je pobjegao, no u četvrtak oko ponoći zaustavili su ga na području Osijeka, i prema riječima, policije, vratit će ga u Zagreb.

Tek nakon toga odlučit će hoće li ga kazneno prijaviti i za što – pokušaj otmice i(li) nanošenje teške tjelesne ozljede. Naime, liječničku pomoć pretučenoj pružili su u KBC-u Zagreb, gdje su utvrdili da je teško ozlijeđena. Prema Kaznenom zakonu, za nanošenje teške tjelesne ozljede propisana je kazna od šest mjeseci do pet godina zatvora, piše 24sata.



Komentari