Novo divljaštvo na autocesti: Ozlijeđen i maloljetnik

Policija. Ilustracija. (Foto: Davor Pongracic/CROPIX)

Novi huliganski ispad na autocesti. Osijek je jučer s 2:1 poražen u Puli od Istre u novom kolu Supersport HNL-a , a osim nogometa susret će navijačima ostati u sjećanju po velikoj tučnjavi.

Armada je Kohortu čekala na Grobniku gdje se tusčnjava i dogodila. Prema navodima policije radilo se o sačekuši, a ne o dogovorenoj tučnjavi. Došlo je do tučnjave u kojoj su tri osobe, od kojih jedna maloljetna, zadobile lakše tjelesne ozljede.

“Prema dosad prikupljenim saznanjima, dva su se kombi vozila s navijačima nogometnog kluba iz Osijeka koji su se vraćali s utakmice u Puli, zaustavila nedaleko naplatne postaje na Kikovici. Za vrijeme zaustavljanja, došlo je do fizičkog sukoba navijačke skupine s područja Rijeke i navedenih osoba, od kojih se dio izgrednika do dolaska policije udaljio s mjesta događaja” piše u izvješću MUP-a.

Užas između Novske i Paklenice: Kombi sletio s ceste, poginulo dvoje ljudi, 20-ak ih ranjeno

30 protiv 50

“U ovom događaju lakše tjelesne ozljede zadobile su tri osobe, od kojih je jedna maloljetna. Nakon pružene liječničke pomoći i postupanja policije, kombi vozilo s navijačima osječkog kluba u pratnji policijskih službenika prepraćeno je do čvora Bosiljevo”, dodali su iz policije.


Hooligan. cz stranica specijalizirana za sukobe navijača, ali općenito ultras kulturu navela je da 30 pripadnika Armade napalo i u tučnjavi “pobijedilo” 50 pripadnika Kohorte.

“Dolaskom policije zatečeno je jedno kombi-vozilo osječkih registracijskih oznaka te 16 osoba, dok se drugo kombi-vozilo osječkih registracijskih oznaka udaljilo s mjesta događaja, piše u priopćenju.


Komentari