Na Jarunu pronađeno beživotno tijelo mlađeg muškarca: Zna se o kome je riječ

U jezeru Jarun jutros je pronađeno beživotno tijelo, policijski očevid je u tijeku. (Foto: Tomislav Kristo / CROPIX)

Policija, vatrogasci i hitna okupirali su danas prijepodne jezero Jarun, a sve kako bi zajedničkim snagama iz jezera izvukli beživotno tijelo muškarca.

Tijelo je pronađeno na Malom jezeru blizu obale, pa se sumnja da je riječ o muškarcu čiji je nestanak sinoć prijavljen. Navodno su on i još nekolicina muškaraca bili u izlasku, a onda su u alkoholiziranom stanju u jednom trenutku otišli plivati. Nažalost, 42-godišnji muškarac je ušao u jezero i nije se vratio.

O slučaju su se oglasili iz zagrebačke policije. Mrtvo tijelo muškarca pronađeno je u Jarunskom jezeru u nedjelju ujutro, a obdukcija tek treba utvrditi je li smrt nastupila kao posljedica nesretnoga slučaja ili kaznenog djela, poručuju iz Policijske uprave Zagrebačke.

Zagrebačka policija (Foto: Ronald Gorsic / CROPIX)

Nadalje, na zagrebačkom Jarunu, u Malom jezeru, u nedjelju u 10:35 pronađeno je tijelo 42-godišnjeg muškarca. Na mjestu događaja je, uz policijske službenike koji su osiguravali mjesto događaja i proveli očevid, bila potrebna i intervencija vatrogasaca.

Nakon intervencije, tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu u Zagrebu, gdje se utvrđuje uzrok smrti. Za sad nema tragova koji bi ukazivali na to da je smrt nastupila kao posljedica kaznenog djela, poručuju iz zagrebačke policije. Nakon završene obdukcije bit će poznato više informacija.


Pronađeno još jedno tijelo

Podsjetimo, danas ujutro na području Susedgrada pronađeno je beživotno tijelo žene. U šumskom predjelu, u blizini Ulice Perjavica, članovi Hrvatske gorske službe spašavanja pronašli su tijelo zasad nepoznate ženske osobe.

Članovi HGSS-a odmah su uočili vidljive truležne promjene na tijelu pronađene osobe te o svemu obavijestili Policijsku upravu zagrebačku.

Djelatnici Policijske uprave zagrebačke obavili su očevid, nakon kojega su zaključili kako na tijelu nisu pronađeni tragovi koji bi ukazivali da je smrt nastupila kao posljedica kaznenog djela. Tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Zagrebu.

Zagrebačka Hitna pomoć: ‘Noćas smo imali 80 intervencija, jučer preko 100’


Komentari