Mrtva pijana Zagrepčanka izvrijeđala oca i brata: Sutkinja joj odredila zatvor i liječenje

Ilustracija (Foto: Damir Krajac / CROPIX)

Nakon burnog noćnog provoda u svibnju ove godine 23-godišnjakinja vratila se kući te brutalno izvrijeđala brata i oca u obiteljskoj kući u Zagrebu.

Maloljetnik ukrao parfema za otvoriti parfumeriju: S partnerom harao po Maksimiru i Dubravi

Sve je krenulo tako da se je u subotu ujutro s nekim glasno razgovarala na telefon. To je probudilo njezina brata koji joj je na hodniku na prvom katu prigovorio zbog toga.

Pljunula na oca

“Je*em ti mater, šta još spavaš debilčino, šta te boli ku*ac za mene“, zaurlala je te otišla u svoju spavaću sobu i lupala po zidu. Oko osam sati kući se vratio otac te ju zatekao pijanu kako leži na kauču u boravku.

Rekao joj je da bi trebali poći u Vrbovec u ustanovu za odvikavanje od alkohola, no to ju je toliko razljutilo da je krenula vrijeđati oca.

“Pusti me, tko te je*e, đubre jedno“, galamila je te je nekoliko puta pljunula prema ocu.


Ilustracija (Foto: Pixabay)

Povreda dostojanstva

Takvo je ponašanje kod njezina brata i oca izazvalo osjećaj uznemirenosti, straha te povredu dostojanstva, pa su odmah pozvali policiju koja ju je uhitila i alkotestirala. Napuhala je čak 2,31 promila alkohola. Dva je dana provela na triježnjenju u policijskom pritvoru.

“Počinila je psihičko nasilje u obitelji prema bratu i ocu, što je kod istih izazvalo osjećaj straha, uznemirenosti i povredu dostojanstva”, zaključila je sutkinja.

Jeste li ga vidjeli? Zagrebačka policija traži muškarca s fotografije

Kaznila ju je sa 76 dana zatvora u koji, doduše, neće ići ako u roku od 12 mjeseci ne počini novo nedjelo. Odredila joj je i obvezno liječenje od alkoholne ovisnosti u nadležnoj ustanovi te mora platiti 65 eura sudskih troškova, piše Danica.


Komentari