Motor mu nije znao put napamet: Poštar se napio usred dana pa napravio sudar

Poprište prometne nesreće (Foto: Ivan Balija/epodravina.hr)

U ponedjeljak u popodnevnim satima dogodila se u Koprivnici pomalo bizarna prometna nesreća. Kako su dojavili iz PU Koprivničko-križevačke, oko 14.45 sati u Starogradskoj ulici 52-godišnjak je upravljao motociklom pa udario u osobni automobil.

Stravična prometna nesreća kod Zaprešića: Zabio se u naplatnu postaju i poginuo na mjestu

Kako piše portal epodravina, motociklom je upravljao poštar. A poštar je, očito, bio pijan za vrijeme vožnje. Zbog toga će protiv njega biti pokrenut prekršajni postupak.

Policija, ilustracija (Foto: Damjan Tadic / CROPIX)

“Zbog neprilagođene brzine motociklom je udario u osobni automobil koprivničke registarske oznake kojim je u istom smjeru upravljao 50-godišnji vozač.

U prometnoj nesreći vozač motocikla je lakše ozlijeđen, očitana mu je koncentracija alkohola od 1,10 promila te mu je u Općoj bolnici Koprivnica vađena kriv i izuzet urin zbog utvrđivanja prisutnosti alkohola u organizmu”, kažu iz koprivničko-križevačke policijske uprave.


Ljudi koji odluče ne poštovati zlatno pravilo “kad piješ, ne vozi” često u šali znaju reći da njihovo prijevozno sredstvo “samo zna put kojim treba ići”. Ovaj puta, vidjeli smo, to i nije baš tako.


Komentari