‘MOJA ŽENA JE NAPADNUTA’ Susjed upozorava: ‘Budite na oprezu i ne nosite nakit na vidljivim mjestima!’

Foto: Pixabay

Posljednjih mjeseci dnevna policijska izvješća puna su vijesti o krađama nakita usred bijela dana. Jedno takvo iskustvo napisao je zabrinuti suprug čija je žena napadnuta na Volovčici prilikom koje joj je ukraden zlatni lančić s vrata.

“Danas u 17:30 kod staračkog doma na Donjim sveticama napadnuta je moja supruga od nepoznate muške osobe tamnije puti visine oko 180 centimetara vitke građe sa njegovanom bradom i zalizanom crnom kosom, starosti oko 30 godina te joj je otet lančić sa vrata.Pritom je nasilno gurnuta na tlo.Nosio je crnu kožnu jaknu i uske traperice.U padu na pločnik doživjela je lagane ozljede što je bila sreća. Upozoravam susjede da budu na oprezu i da ne nose zlatni nakit na vidljivim mjestima”, napisao je potreseni suprug u kvartovskoj facebook grupi “Moja Volovčića”.

Kradu nakit!

O valu takvog kriminala na zagrebačkim ulicama izvijestili smo i danas. Naime, jučer je na parkiralištu trgovačkog centra, nepoznati počinitelj ukrao nakit vrijedan nekoliko tisuća kuna. Oko 14:15 sati, došao je do oštećene 69-godišnjakinje i s vrata joj istrgnuo skupi plijen, te potom pobjegao.

Uz to, a Peščenici također, opljačkana je još i 64-godišnjakinja u srijedu, oko 17:30 sati u Ulici Donje Svetice. Nepoznati počinitelj ukrao joj je nakit, također vrijedan nekoliko tisuća kuna, prijeteći joj svojom tjelesnom snagom.



Komentari