Danima trajala potraga za majkom troje djece iz Zagreba: ‘Živa je Bogu hvala’

Anita Jurić. ( Foto: Screenshot)

Osam dana trajala je potraga za 36-godišnjom Zagrepčankom Anitom Jurić. Na kraju se ipak javila da je živa i zdrava, objavila je na svom FB profilu njezina kuma, poznata mama blogerica Kristina Kovačević Hitrec.

“Anita me nazvala!! Živa je Bogu hvala, sve će biti uredu sada će se rješavati procedura da se istraga završi i da sve bude ok. Molim vas bez puno pretpostavki i naklapanja”, napisala je u objavi.

Kako se navodilo na stranici nestali.hr nestala je 11.6.2024 na području Zagreba.

“Osoba se udaljila s adrese u Zagrebu, Ulica Vladimira Ruždjaka. Visoka je 165 centimetara, ima kestenjastu boju kose i smeđe oči te je slabije tjelesne građe.  Bila je obučena u svjetlozelenu majicu kratkih rukava, sive uske tajice i bijele tenisice”, piše na stranici nestali.hr.

 

Anita Jurić. ( Foto: Screenshot)

Kuma objavila apel

Nestala Anita kuma je poznate blogerice Kristina Kovačević Hitrec koja je objavila apel na svojoj FB stranica Mamin blog.Pisala je kako je prema posljednjim informacijama zahvaljujući nadzornim kamerama Anita viđena u kafiću Galerija na Savici. Nakon tri sata  izašla je iz kafića malo bržim korakom prema parkingu kojeg više kamera ne pokriva.

“Molim vas, ako je netko vidio moju kumu, neka mi javi. Udaljila se iz auta na Savici u 19h. Inače živi u Dubravi. Na sebi ima zelenu Tom Hilfiger majicu, sive tajice i bijele New Balance tenisice. Ima i naočale kao na slici”, pisalo je u objavi.

 


Kako ni nakon nekoliko dana nije bilo traga Aniti Kristina je ponovila objavu.

“Izgubili smo dva ključna dana zbog pogreške u komunikaciji.Molim sve dobre ljude da dijele a one zle nek zaobiđu objavu”, napisala je.

U telefonskom razgovoru prije nekoliko dana Kristina nam je rekla kako su svi u strahu jer Anita ima troje male djece.

“Svi smo u strahu jer ona nikad nije i ne bi ostavljala svoju djecu na tako dugo vrijeme. Zabrinuta sam da si možda nije nešto nažao učinila, ali ipak se nadam i vjerujem da nije jer je ona inače snažna žena. Očajni smo svi”, ispričala je kuma Kristina.

Zagrepčanku na rutinskom pregledu šokirala liječnica: ‘Tada sam se sjetila riječi moje mame’

 

 


Komentari