Mario Banožić teško ozlijeđen, nalazi se u bolnici: U prometnoj nesreći poginula jedna osoba

Prometna nesreća u kojoj je sudjelovao ministar Mario Banožić (Foto: Ivan Peric / CROPIX)

U ovom članku pratite najnovije informacije oko prometne nesreće u kojoj je kod Vinkovaca sudjelovao ministar Mario Banožić.

14:00 – Zamjenik ravnatelja KBC-a Osijek i šef kirurške službe dr. Krunoslav Šego rekao je u kakvom je stanju ministar Banožić nakon prometne nesreće.

“Na intenzivnoj je i život mu trenutno nije ugrožen. On je pri svijesti, ali ne potpuno. Ima ozljede mozga, prsnog koša, trbuha, ekstremiteta. U ovom trenutku nema indicija da će ga se prevoziti u Zagreb. Nema znakova unutarnjeg krvarenja. Bit će potreban zahvat mobilizacije ekstremiteta.

Trenutno se ne sjeća događaja. Njegovo stanje svijesti nije potpuno stanje svijesti, ali to je uobičajeno u ovakvom stanju. Ako stanje ostane ovako kakvo je, ne bi trebalo biti trajnih posljedica”, rekao je.

10:45 – Neslužbeno doznajemo kako je ministar zaprimljen s ozljedama glave te kako je po primitku bio pri svijesti no dezorijentiran.

Doznajemo kako ministar ima edem na mozgu, što znači da ima oteknuće mozga, što je ozbiljno stanje i mora se liječiti jer u protivnom može nastupiti i smrt. Više informacija o edemu mozga pročitajte OVDJE.


Prometna nesreća u kojoj je sudjelovao ministar Mario Banožić (Foto: Vinkulja)

10:30 – Vladin glasnogovornik Marko Milić izvijestio je da ministar obrane Mario Banožić, koji je jutros sudjelovao u prometnoj nesreći u kojoj je jedna osoba smrtno stradala, ima teške tjelesne ozljede, no izvan je životne opasnosti.

Potvrdio je da je Banožiću liječnička pomoć pružena u Općoj županijskoj bolnici Vinkovci te će biti prebačen u KBC Osijek.

10:15 – Ministar obrane Mario Banožić, koji je jutros sudjelovao u prometnoj nesreći kod Vinkovaca u kojoj je jedna osoba poginula, zbog težine ozljeda bit će prebačen u osječki KBC, potvrđeno je iz vinkovačke bolnice u kojoj je Banožić nakon nesreće hospitaliziran.

Iz bolnice nisu precizirali kakve je ozlijede zadobio ministar Banožić već tek da se radi o težim ozljedama te da će tijekom dana iz Vinkovaca biti prevezen na daljnje liječenje u KBC Osijek.

Ministar Mario Banožić (Foto: Damir Krajac / CROPIX)

9:55 – Vozač kombija poginuo je u subotu ujutro u teškoj prometnoj nesreći u Vinkovcima u kojoj je s osobnim automobilom sudjelovao i ministar obrane Mario Banožić te je tom prigodom ozlijeđen, izvijestilo je Ministarstvo obrane.

Nesreća se dogodila na državnoj cesti DC-55 na izlazu iz Vinkovaca prema Županji, a u njoj je sudjelovao ministar obrane Mario Banožić s osobnim vozilom te vozač kombija.

Vozač kombi vozila u prometnoj nesreći je smrtno stradao.

Ministar u bolnici

Liječnička pomoć ministru obrane zbog zadobivenih ozljeda pružena je u Općoj županijskoj bolnici Vinkovci.

U tijeku je očevid kojim rukovodi zamjenica Županijskog državnog odvjetništva u Vukovaru.

Iz vinkovačke policije potvrdili su da je došlo do nesreće, no više informacija dat će tek nakon očevida.

Ministar imao prometnu u centru Zagreba: ‘Skretala je iz Zvonimirove i udarila u nas’

Piletićev vozač u prometnoj

Podsjećamo, i ministar rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike Marin Piletić sudjelovao je u lipnju ove godine u prometnoj nesreći dok je dolazio na sjednicu šireg Predsjedništva HDZ-a.

Vozilo ministra Marina Piletića sudjelovalo u prometnoj nesreći na Trgu žrtava fašizma. (Foto: Vanesa Pandzic / CROPIX)

Nesreća se dogodila oko 17 sati na Trgu žrtava fašizma u Zagrebu. Automobilom je upravljao njegov vozač, a ministar je kratko rekao da nije riječ o strašnoj nesreći.

“Gospođa je skretala iz Zvonimirove ulice i udarila u zadnji dio našeg automobila. Gospođa je okej, unutra je, zovemo policiju, nije strašno, nije bio jak udarac, ali vidite i prednji i zadnji branik su otišli. Ja sam dobro Hvala Bogu”, rekao je za tada Piletić.

Pošaljite svoje priče


Komentari