Majstor u Novom Zagrebu skoro izazvao tragediju: Po mraku uletio na most u krivom smjeru

Policija, ilustracija (Foto: Darko Tomas / CROPIX)

Trenutak neopreza u prometu može dovesti do nesreće, ozljeda štete pa u najgorem slučaju i do smrti.

To posebno vrijedi kada se netko vozi u suprotnom smjeru, a još je gore, ako se takva neodgovorna vožnja odvija kad je vani mrak.

Prešla u suprotni smjer i naletjela na kombi: Među teško ozlijeđenima i dijete

Upravo to je nedavno u Zagrebu zabilježila jedna snimka koju je u subotu objavila Facebook stranica Prometne zgode i nezgode.

“Čovjek krenuo na most u suprotnom smjeru”, naveli su u objavi napomenuvši da se događaj dogodio na križanju Sarajevske i Ukrajinske ulice u Novom Zagrebu.


Krivi smjer: Obilje nesreća

Podsjetimo, upravo je vožnja u suprtonom smjeru rezultirala tragedijom prošle subote, 11. studenog.

Naime, na državnoj cesti D30, između Velike Gorice i Vukovine, četvero je ljudi bilo ozlijeđeno kada je 26-godišnja vozačica vozila auto i prelazeći u suprotni smjer, zabila se u kombi.

Banožić nepokretan i u lošem stanju: Njegova odvjetnica objasnila što sada slijedi

U kombiju je bio samo vozač, a 26-godišnjakinja je u svome vozilu imala dvoje maloljetnika.

“Teško su ozlijeđeni vozač kombija, kao i maloljetnik koji su prebačen u KB Dubrava i KBC Zagreb na daljnje liječenje. 26-godišnja vozačica i još jedna maloljetna osoba su lakše ozlijeđeni”, pobrojali su tada u  zagrebačkoj policiji, na isti dan kada je zbog vožnje u suprotnom smjeru bivši ministar obrane Mario Banožić sudjelovao u prometnoj nesreći gdje je poginuo vozač kojemu je političar ušao u suprotni trak pri pretjecanju kamiona.


Komentari