KAŽNJEN S 118.000 KUNA! Mladić (22) sumanuto bježao od zagrebačke policije, ova jurnjava je bila filmska!

Foto: Davor Visnjic/PIXSELL, Ilustracija

Ukupno 118.000 kuna morat će platiti 22-godišnjak nakon što je napravio niz prometnih prekršaja, bježeći sumanuto od policije.

Naime, u subotu oko 23 sata u Vrapčanskoj ulici, policija je uočila Renault bjelovarskih registracija i signalizirala vozaču da stane.

Ta ideja nikako se nije svidjela vozaču pošto je vozio bez dozvole i pod utjecajem alkohola pa je odlučio da će nagaziti gas i nestati u noć. Jurile su potom snage reda i mira za mladićem Ulicom Jačkovina, Žagarovom, Ulicom Marije Terezije, Bolničkom cestom te drugim ulicama sve do Kolodvorske.

Kao u filmu, 22-godišnjak prolazio je kroz crveno, vozio “slalom” vožnjom, pa čak i povremeno razgovarao na mobitel. Vrhunac je bio kad je, kako bi bio manje uočljiv, ugasio svijetla na vozilu.

Dolaskom do Kolodvorske odlučio je stati. No umjesto da se suoči s prekršajima i policijom, krenuo je trčati. Nije dugo trebalo da ga policijski službenici pronađu te uhite i privedu u policijsku postaju gdje je napuhao 0,40 promila alkohola. Testiranje na droge je odbio, a  policajci su utvrdili da je niz prekršaja počinio bez položenog vozačkog ispita.

“Vozač je uhićen, a jučer je prepraćen na Prekršajni sud gdje je proglašen krivim te kažnjen novčanom kaznom od 118 tisuća kuna”, kažu iz PU zagrebačke.



Komentari