‘JUČER JE BIO KOD MENE U KAFIĆU’! Braco Cigan o Jaranovom nestanku: ‘Bio je na ispumpavanju’

Foto: Dragan Matic / Cropix

Popularni Jaran iz nekadašnje kontroverzne emisije “Noćna mora”, pokojnog putopisca i novinara Željka Malnara, nestao je u utorak 7. veljače.

Pravim imenom Vlado Matijević, živio je u Sesvetama, a nestao je na Svetom Duhu.

“Osoba se udaljila s adrese u Zagrebu, Sveti Duh” stoji u opisu na Nestali.hr.

Foto: Nestali.hr

“U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: [email protected]”, stoji na stranici.

Matijević ima 62 godine, a detaljniji opis što je nosio tijekom nestanka nije poznat.

Ima smeđe oči, sijedu, kratko podšišanu kosu, te bradu.


Braco Cigan: Jučer sam se družio s njim

Matijević prijatelj i kolega s emisije, Sead Hasanović, poznatiji kao Braco Cigan, rekao je za 24 sata, kako ne zna zašto je Matijević u toj evidenciji.

“Znam da je bio u bolnici, čini mi se čak oko tog datuma. Rekao mi je da je bio na ispumpavanju. Moguće da je izašao iz bolnice bez da se javio”, pretpostavlja Braco.

Dodao je kako je Jaran u petak došao u njegov kafić te su se družili, a čak je do njih došao i jedan dečko (95. godište) iz ljubljane koji je rekao kako obožava njihovu emisiju.

“Baš smo bili sretni kad je došao taj mladić. Nevjerojatno nam je da nas tako mlad dečko želi upoznati, da on uopće gleda ‘Noćnu moru’. Na kraju druženja je Jaranu kupio namirnice, pune vrećice je odnio kući”, tvrdi Braco.


Komentari