GRADONAČELNIK LUDBREGA U ŠOKU! Nije mu jasno kako je do nesreće moglo doći: ‘Baš čudno, taj prijelaz je pregledan i dobro obilježen’

Ilustracija (Ova fotografija nema veze s događanjima u tekstu) Foto: Vlado Kos / CROPIX

Tragičnom nesrećom na pružnom prijelazu u mjestu Bolfan šokiran je i gradonačenik Ludbrega Dubravko Bilić u čijem je gradskom sastavu i mjesto Bolfan.

“Taj pružni prijelaz, kao i nekoliko prijelaza na tom potezu, je dobro obilježen i jako je dobra vidljivost. To je sve ravnica i preglednost je jako dobra pa ne znam koji bi bio razlog ove tragične nesreće.

Pruga je sada dobro uređena jer puno teretnog prometa prolazi njome, a i brzine vlakova su male, oko 70-80 kilometara na sat, pa sam zaista iznenađen kako je moglo doći do ovoga. Čak je i cesta koja vodi k tom prijelazu dobra, i prijelaz je ok, baš čudno.

Znam samo da je u pitanju obitelj iz susjedne općine iz mjesta Sveti Petar Ludbreški i da su išli u posjet nekome prema mjestu Bolfan. Ne znam tko je vozio, ne znam je li riječ o nepažnji, to će više moći reći policija”, rekao nam je u razgovoru gradonačelnik Ludbrega Dubravko Bilić.

Podsjećamo, 27-godišnja žena i dvoje četverogodišnje djece poginuli su u četvrtak prijepodne kada je na njihov automobil naletio putnički vlak na željezničko-cestovnom prijelazu u mjestu Bolfan nedaleko Koprivnice, javila je varaždinska Policijska uprava.



Komentari