FRONTALNO SE SUDARILI: Otkriveno kako je došlo strašne prometne nesreće i u kakvom je stanju dvoje od četvero ozlijeđenih

Prometna nesreća. Ilustracija (Foto: Tomislav Kristo / CROPIX)

Teška prometna nesreća dogodila se u subotu oko 15:20 u Rogoži na području Garešnice, a bjelovarsko-bilogorska policija otkrila je nakon očevida detalje frontalnog sudara u kojem su ozlijeđene bile četiri osobe.

Očevidom je utvrđeno da je do prometne nesreće došlo tako što se 61-godišnji vozač osobnog automobila Mazda s prilaznog mosta kretao unazad te je pritom došlo do frontalnog sudara s vozilom Renault Kadjar kojim je upravljao 53-godišnji vozač. Vozač iz Renaulta je bio pod utjecajem alkohola.

Teške tjelesne ozljede zadobilo je dvoje putnika iz Mazde i njima je liječnička pomoć pružena u Općoj županijskoj bolnici Pakrac, dok se ozljede vozača još uvijek utvrđuju.

Protiv 61-godišnjeg vozača koji je skrivio ovu prometnu nesreću slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Bjelovaru, dok protiv 53-godišnjaka slijedi optužni prijedlog nadležnom Prekršajnom odjelu.


Komentari