(FOTO) NA TLU JE OSTALA LOKVA KRVI Špansko potreseno pucnjavom na parkiralištu: ‘Odmah sam izletjela van. Bojim se da će se ponoviti’

Ilustracija - fotografija nema nikakve veze s događajima iz teksta, služi samo kao ilustracija (Foto: Ronald Gorsic / CROPIX)

Zagreb je potreslo krvoproliće koje su petak oko 19:40 dogodilo u Špankom. Na parkiralištu stambene zgrade u Ulici Dobriše Cesarića upucan je muškarac. Jezive fotografije s mjesta pucnjave pokazale su lokvu krvi koja je ostala iza nesretnog muškarca, a Jutarnji je list prenio informaciju da je teško ozlijeđen hicem u glavu. Počinitelj je odmah nakon pucnjave pobjegao u nepoznatom smjeru.

(FOTO) KRVOPROLIĆE U ŠPANSKOM: Otkriveno u kakvom je stanju upucani muškarac!

Policija se oglasila kratkim priopćenjem u kojem su potvrdili da su dojavu o pucnjavi zaprimili oko 19:40 te da je riječ o pokušaju ubojstva muškarca vatrenim oružjem i da za počiniteljem intenzivno tragaju.

Stanovnici tog dijela kvarta šokirani su scenama kojima su svjedočili. Oko mjesta očevida dio njih nijemo je stajao i promatrao istražitelje, neraspoloženi za izjave.

Jedna nam je susjeda ispričala da pucnjavu nije čula. ”Došla sam doma i taman kad sam ručala sam vidjela policiju i hitnu, ali pucnjavu nisam čula. Odmah sam izletila van, a hitna je već čovjeka odvezla”, ispričala nam je.

Foto: Ronald Gorsic / CROPIX

Kaže nam i da je ovaj dio grada inače siguran te da se ovakve scene ovdje zaista ne viđaju. Ipak, strahuje da ovo možda nije posljednji put da se tako nešto dogodilo. ”Ja se bojim da će se to isto ponoviti. Ne znam zašto”, rekla nam je.


Što se točno dogodilo i kako je došlo do pucnjave koja je uznemirila Zagreb otkrit će očevid i kriminalističko istraživanje.

Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
Foto: Ronald Gorsic / CROPIX


Komentari