(FOTO) KRVOPROLIĆE U ŠPANSKOM: Otkriveno u kakvom je stanju upucani muškarac!

Ilustracije (Foto: Ronald Gorsic / CROPIX)

Zagrepčani su u šoku nakon pucnjave koja se u petak oko 19:40 dogodila u Španskom. U Ulici Dobriše Cesarića upucan je muškarac, a kako Jutarnji list neslužbeno doznaje u Vinogradskoj bolnici, upucani muškarac je u kritičnom stanju, ima ozljedu glave i trenutačno se nalazi na hitnoj operaciji te je životno ugrožen.

Dio Španskog, točnije parkiralište na kojem se sve odvilo, ograđen je policijskom trakom, a istražitelji pregledavaju mjesto zločina. Iz zagrebačke su policije u kratkom priopćenju ranije potvrdili da su oko 19:40 zaprimili dojavu o pucnjavi. Kazali su da je riječ o pokušaju ubojstva te da intenzivno tragaju za počiniteljem.

Neki od svjedoka za Jutarnji su ispričali da je počinitelj navodno do žrtve došao BMW-om, upucao ga u glavu, a onda tim istim automobilom pobjegao s mjesta zločina.

”Sjedio sam tu na klupi preko puta. Muškarac je istrčao iz BMW-a i upucao ga u glavu. U autu je bila i žena. Imao je, koliko mi se čini, oko 45 godina. Nakon što mu je pucao u glavu, otrčao je do auta, radilo se o crnom BMW-u sedmici, i punim gasom izjurio je s parkirališta”, ispričao je muškarac koji je svjedočio pokušaju ubojstva na parkiralištu.

Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
Foto: Ronald Gorsic / CROPIX


Komentari