Drama u noći: Nisu se nadali ovakvom završetku, a pravo iznenađenje je nastupilo na Rebru

Policija u Zaprešići ilustracija (Foto: Ronald Gorsic / CROPIX)

Tijekom noći sa srijede na četvrtak u Zaprešiću je policija uhvatila razbojnike usred pljačke. Sve se odvilo oko dva sata po noći u Ulici bana Josipa Jelačića, gdje su maskirani muškarci upali u casino u namjeri da ga opljačkaju.

Jedan je bio naoružan i zaprijetio zaposlenici koja im je predala novac. Taman su se spremali napustiti mjesto događaja, kad su policajci, koji su se našli u blizini, shvatili što se događa.

Jedan od razbojnika izašao je iz poslovnice i istog časa su ga policajci fizički svladali. Kriminalac je odbijao suradnju, no policajci su ga uspješno priveli, a zatim je iz poslovnice izašao i njegov naoružani suučesnik.

Policajci u Zaprešići, ilustracija (Foto: Darko Tomas / CROPIX)

Bili su pod utjecajem opojnih sredstava

Policajci su ga uspjeli razoružati, a pri okršaju je jedan od počinitelja lakše ozlijeđen, te mu je liječnička pomoć pružena u Kliničkom bolničkom centru Rebro.

Otkriveno je da su počinitelji dvojica 28-godišnjaka koji su pri pokušaju pljačke bili pod utjecajem opojnih sredstava. Na mjestu događaja policija je pronašla pištolj koji izgleda kao pravi, nož te štake kojima su razbojnici htjeli simulirati da imaju poteškoće s hodanjem.

Kriminalističko istraživanje je u tijeku.


Objavljeni detalji drame na Knežiji: Policajci uočili važan detalj


Komentari