Doveden na triježnjenje, pa preminuo u policijskoj postaji: U jednom trenu uočili su da se ne odaziva i ne pomiče

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL, Ilustracija

U prostoriju za zadržavanje splitske policije doveden je u alkoholiziranom stanju, a tamo je 55-godišnji muškarac preminuo.

Nakon obavljenog sigurnosnog pregleda, u sklopu kojeg je osoba alkotestirana i utvrđeno je da se nalazi u alkoholiziranom stanju (više od promil alkohola u krvi), osoba je smještena u prostoriju za zadržavanje do prestanka djelovanja opojnog sredstva.

Tijekom večeri, kada je uočeno da se muškarac ne odaziva i ne pomiče, pozvani su djelatnici Hitne medicinske pomoći koji su konstatirali smrt. O događaju je obaviještena zamjenica Županijskog državnog odvjetništva u Splitu.

Tijelo je prevezeno na Odjel patologije kako bi se obdukcijom utvrdio uzrok smrti. Obavljen je očevid i do ovog trenutka u događaju nisu utvrđeni elementi kaznenog djela, piše Slobodna Dalmacija.

Kako doznaju, preminuli je dugogodišnji splitski ovisnik, a u policiju je doveden zbog napada na ženu na autobusnoj stanici. Za njim je bila raspisana potraga za prekršajno djelo jer se nije odazivao pozivima u tom postupku. Policiji je dan zadatak da ga uhite kad ga pronađu te nakon toga odvedu sucu. Taj trenutak čovjek nije dočekao.

Na tijelu pokojni muškarac nema nikakve ozljede ni hematome, doznaje Slobodna Dalmacija.



Komentari