Detalji o nesreći na Bundeku: Policija objavila što se točno dogodilo, mladić teško ozlijeđen

Vozilo hitne pomoći. Ilustracija (Foto: Damir Krajac / CROPIX)

Vozilo hitne pomoći koje je bilo na intervenciji na Bundeku udarilo je u srijedu navečer u troje 17-godišnjaka, od kojih je jedan mladić teže ozlijeđen, potvrdila je u četvrtak zagrebačka policija.

Teška nesreća na Bundeku

Sedamnaestogodišnjak je teže ozlijeđen i prevezen u KBC Zagreb, a dvije 17-godišnjakinje lakše su ozlijeđene.

Nesreća se dogodila navečer oko 21, 45 sati nakon što je vozilo hitne pomoći završilo s intervencijom i krenulo s mjesta događaja.

Policijsko vozilo, ilustracija (Foto: Marko Todorov / CROPIX)

Oglasila se zagrebačka policija

Neslužbeno se doznaje da je troje maloljetnika bilo neposredno kod vozila hitne pomoći, dvije su maloljetnice sjedile, a mladić je ležao.

Zagrebačka policija objavila je detalje o cijelom slučaju.


“Jučer, 21. lipnja oko 21.45 sati u Novom Zagrebu, s južne strane jezera Bundek kod spasilačkog tornja, djelatnici hitne medicinske pomoći u svom su vozilu marke Volkswagen Crafter, pružali liječničku pomoć maloljetnoj osobi zbog sumnje na intoksikaciju.

ŠTO SE TO DOGAĐA U ZAGREBU? Od jutros šest prometnih nesreća, dva vozača u bolnici, gužve gdje god se okreneš!

Nakon čega je 62-godišnji vozač krenuo vozilom preko travnato-zemljane površine prema kolniku za izlaz da bi u tom trenutku vozilom ozlijedio troje maloljetnika, a koji su se nalazili na travi sjedeći, a jedan od njih ležeći u neposrednoj blizini vozila hitne pomoći.

Ozlijeđenom maloljetniku liječnička je pomoć pružena u Kliničkom bolničkom centru Zagreb gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen, dok su maloljetnice lakše ozlijeđene te im je liječnička pomoć pružena u Klinici za dječje bolesti”, priopćila je policija.


Komentari