Zli susjed usred dana otrovom na psa i djecu u dvorištu: ‘Koliki jadnik moraš u glavi biti’

Pas u dvorištu, ilustracija (Foto: Bruno Konjevic / CROPIX)

Koristiti suzavac u svrhu obrane može se smatrati prihvatljivim u slučaju napada, no nitko se ne bi složio da je u redu posegnuti za njime i pošpricati osobu ili životinju koja nije ništa učinila.

Zagrepčanin imao nedjelju iz pakla: ‘Kada sam vidio bebu izmučenu u sjedalici, u meni je počeo gorjeti bijes’

A upravo potonja situacija, priča jedan susjed iz Markuševca, dogodila se njegovom ljubimci i djeci koja su se uz njega nalazila. Što je najgore, to nije bio izolirani slučaj, jer je posljednji napad bio peti u nizu.

“Evo već peti puta je neki idiot suzavcem pošpricao našeg psa Mašu koja je bila u dvorištu iza zatvorene ograde i apsolutno nije predstavljala nikakvu prijetnju”, započinje priču Zagrepčanin koji je o svemu pisao u kvartovskoj grupi.

Psu ništa, a djeca se guše

“Ne kažem da je isti idiot u pitanju, ali ovaj je to odradio danas. Psu ništa, a djeca se pored nje guše od kašlja. Spomenuti idiot je to učinio u 13:56. U jednoj ruci štap, u drugoj iz hlača vadi suzavac.


Pas je bio u dvorištu (Foto: Ilustracija, Željko Hajdinjak/ Cropix

Ako vidite negdje mamlaza u svijetlim hlačama i plavoj majci kratkih rukava pozdravite ga; kad tad budem bio doma kada prolazi. Ulica nije prometna i nema puno ljudi koji idu njome – samo je pitanje vremena”, rekao je za kraj.

Na objavu se javilo nekoliko drugih stanovnika, koji su isto dometnuli da su njihovi ljubimci u proteklim godinama slično napadnuti.

“Kad ga vidite, uzmite mamlazu suzavac i malo ga tretirajte njime, da vidi kak je to”, “Koliki jadnik moraš u glavi biti da tak nekaj napraviš”, pišu susjedi iz kvarta.


Komentari