Zagrepčani ogorčeni zbog Jakuševca: ‘Ljudi su stradali, najlakše je reći da su drugi krivi’

Novi odron smeća na Jakuševcu (Foto: Damir Krajac / CROPIX)

U ponedjeljak oko 6:40 sati opet se urušio otpad na deponiju Jakuševec. Tri osobe su ozlijeđene. Iz PU zagrebačke su izjavili kako utvrđuju okolnosti pod kojima se dogodila ova nesreća.

Gradonačelnik Zagreba Tomislav Tomašević dao je izjavu za medije istaknuo kako se još uvijek utvrđuju okolnosti kako je došlo do odrona i kako je povezan s onim od prije tri do četiri tjedna. Poručio je kako su sve inspekcije su na terenu tako da treba pričekati nalaze istrage.

Novi odron planine smeća na Jakuševcu donio tri ozljede (Foto: Damir Krajac / CROPIX)

‘Ostavka Tomaševića’

Brojni građani iskazali su svoje nezadovoljstvo zbog ovog nemilog događaja i istaknuli u komentarima kako to nije ”problem od jučer”.
”Godinama to traje, bilo je samo pitanje vremena kada bu do toga došlo. Nije tu u pitanju samo Tomašević, zanemarivalo se to desetljećima, znači ima tu krivaca nemali broj, pa ne napadajte samo njega”, pisali su građani.

Drama na Jakuševcu: Novi odron smeća, ozlijeđene tri osobe

”Pa u više od dvije godine nešto se moglo napraviti, a ne baš ništa, naravno da je lakše reći kako su drugi krivi. Da se to dogodilo nakon nekoliko mjeseci ne bi se moglo ništa prigovoriti, ali dvije i pol godine ipak nije baš ni malo vremena”, pisali su ljudi.

”Riješilo bi se to za šest mjeseci da župani i gradonačelnici i direktori deponija ne stavljaju u džep postotak, a tek koliko toga uđe na crno”, kažu građani.
”Ostavka Tomaševića i sljedbe, ama baš ništa nije napravio osim štete”, glasio je jedan od komentara.
U ponedjeljak oko 6:40 sati opet se urušio otpad na deponiju Jakuševec (Foto: Damir Krajac / CROPIX)



Komentari