Uznemirujući incident usred dana u tramvaju na Jarunu: ‘Kao da je na tabletama ili bolestan’

Foto: Damir Krajac / CROPIX

I zagrebački tramvaji znaju biti nesigurna mjesta čak i tijekom dana, a vožnje obilježiti zaista ružni incidenti od krađa, spolnog uznemiravanja pa nadalje.

Na takvu jednu situaciju upozorila je jedna Zagrepčanka u kvartovskoj grupi na Facebooku. Opisala je što joj se u četvrtak poslijepodne dogodilo tijekom vožnje tramvajem na području Jaruna.

‘Krenula sam urlati na njega’

“Danas sam oko 14:20 izlazila iz 17-ice kod Pointa i neki visoki momak, valjda u 20-ima, uhvatio me za ruksak kad sam se ustala i krenula pored njega prema izlazu (sjedio je preko puta mene, ušao u tramvaj na stanici Prečko). Krenula sam urlati na njega jel’ hoće da ga izbacim iz tramvaja ili da zovem policiju ili će u novine jer mi je muž novinar, on se samo smješka uz “šalio sam se”.

Zagrepčanka upozorila na susjeda zlostavljača: ‘Čekam kad će krenuti na ljude’

‘Kao da je na tabletama’

Dobio je dozu urlanja, nisam ga stigla uslikati, ali, evo, upozorenje. Visok, smeđa kosa, prosječan ten, obična svakodnevna odjeća, jako sporo hoda (kao da je na tabletama ili bolestan), futrola za mobitel oko vrata”, napisala pa dodala kako joj zaista nije bilo svejedno oko svega toga.


Tramvaj
(Foto: Goran Mehkek/CROPIX)

“Mene je ovo zaista uznemirilo, i nije mi bilo za zvati policiju, ali zašto ne bih upozorila. Nije riječ o trogodišnjaku pa da je simpatično.”

“Grad je pun psihičkih bolesnika”, bio je jedan od komentara na njezinu objavu.


Komentari