STIPENDIJE GRADA ZAGREBA: Otvoren je javni natječaj za učenike i studente slabijeg socijalnog statusa

FOTO: Instagram

Raspisan je natječaj za stipendije.

Na temelju članaka 4. i 5. Odluke o Stipendiji Grada Zagreba za učenike i studente slabijeg socijalnog statusa (Službeni glasnik Grada Zagreba 22/14 i 22/15) gradonačelnik Grada Zagreba objavljuje javni natječaj za dodjelu stipendije Grada Zagreba učenicima i studentima slabijeg socijalnog statusa za školsku godinu 2016./ 2017.

Učenicima će se dodijeliti najviše 30 Stipendija, rok za podnošenje prijava na Javni natječaj je 24. studeni 2016. godine. Prijava na Javni natječaj dostavlja se u zatvorenoj omotnici s naznakom “ZA JAVNI NATJEČAJ ZA DODJELU STIPENDIJE GRADA ZAGREBA UČENICIMA SLABIJEG SOCIJALNOG STATUSA” na adresu: Grad Zagreb, Gradski ured za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom, Trg Stjepana Radića 1, 10 000 Zagreb.

Prijava na javni natječaj za studentsku Stipendiju dostavlja se u zatvorenoj omotnici s naznakom “ZA JAVNI NATJEČAJ ZA DODJELU STIPENDIJE GRADA ZAGREBA STUDENTIMA SLABIJEG SOCIJALNOG STATUSA” na adresu: Grad Zagreb, Gradski ured za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom, Trg Stjepana Radića 1, 10 000 Zagreb.

Uvijete i obrazac za prijavu učenika možete vidjeti ovdjea za studenta na ovoj stranici. 

>>> NATJEČAJ ZA DODJELU STIPENDIJE GRADA ZAGREBA: Provjerite ispunjavaju li vaša djeca opće uvjete



Komentari