OZLJEDE SU BILE PRETEŠKE: Preminuo mladi vojnik pronađen pretučen u Požegi

Hitna pomoć, ilustracija (Foto: Tonci Plazibat / CROPIX)

Od teških ozljeda zadobivenih brutalnim premlaćivanjem preminuo je 21-godišnji vojnik koji je u subotu u Požegi pronađen na ulici gotovo bez svijesti, potvrdio je ravnatelj požeške bolnice.

On je se teškim ozljedama prevezen u bolnicu, a u nedjelju ujutro iz bolnice je stigla najstrašnija vijest.

U subotu je ubrzo uhićen i 20-godišnji mladić kojeg se povezuje s napadom na tragično preminulog vojnika, a lokalni su mediji naknadno izvijestili da je riječ o prijatelju s kojim je mladi vojnik odrastao i često se družio. Obližnje nadzorne kamere snimile su brutalno premlaćivanje mladića, a navodno je prijatelj koji ga je pretukao bio u blizini mjesta događaja i pravio se da ne zna što se dogodilo.

Preminuli 21-godišnjak bio je iz malog mjesta odmah pored Požege, a njegovi susjedi i poznanici rekli su da je riječ o ”divnom biću”. Ne mogu vjerovati da bi mu ovako nešto učinio njegov prijatelj.

”Zajedno su odrastali od malih nogu, samo godinu dana su razlike. Družili su se, dijelili dobro i zlo. Nerazdvojni su bili”, u nevjerici su ispričali mještani. Mladići su zajedno trenirali nogomet u istom nogometnom klubu, a navodno su i kobne večeri zajedno bili u izlasku.



Komentari