Nesretna autobusna linija 269: Kamion otkinuo retrovizor, ZET-ov bus povučen u garažu

FOTO: Željeznice.net

Nove scene na “paklenoj liniji”.

Autobusna linija 269 (Borongaj – Sesvetski Kraljevec) stvarno nema sreće s incidentima i neuobičajenim scenama, pa je svaka nova vožnja na ovoj liniji pitanje života i smrti. Inače, ova autobusna linija često kasni, a kada ne kasni, dogodi se nešto zbog čega opet – kasni.

Nakon raznih incidenata između vozača i putnika, ovaj put nastradao je sam bus. Naime, kako nam je javio putnik Marko, ovaj put kamion je otkinuo retrovizor ZET-ovog busa 269 na stanici Mlinar iz smjera Sesvetskog Kraljevca. Kamion je samo nastavio voziti dalje.

Srećom, nitko od putnika nije ozlijeđen, a budući da autobus u takvom stanju ne može prometovati, povučen je u garažu i pozvana je interna kontrola. Putnici su premješteni u drugi autobus.

Podsjećamo, neuobičajena scena dogodila se prije 5 dana u petak 21. srpnja na istoj liniji, kada su radnici Zrinjevca koji su u Sesvetskom Kraljevcu kosili travu, slučajno razbili staklo ZET-ovog busa. Prilikom košnje kamen ispod kosilice odletio je u staklo autobusa, koji je i tada bio povučen u garažu jer ne može takav prometovati.

>>> Ispaštaju zbog svakodnevnih kašnjenja: Stanovnici Sesvetskog Kraljevca ‘ratuju’ sa ZET-om koji umjesto rješenja nudi prazne isprike


>>> Kako su putnik i ZET-ov vozač spasili večer: ‘Neznani junače iz busa garažnog broja 201 – hvala ti!’


Komentari