Ljudi više ne mogu gledati ovakve prizore po gradu: ‘Pogledajte kako izgleda cijeli moj kvart’

Radnici Čistoće (Foto: Vanesa Pandzic / CROPIX)

Odvozi smeća po novom modelu otpada i dalje se ne događaju dovoljno često, a u tom duhu su nam se javila jedna čitateljica iz Dubrave.

Tomašević se brani od napada zbog smeća: ‘Nije istina da je došlo do smanjenja odvajanja otpada’

“Ovako izgleda smeće i nepokošena trava u zagrebačkom kvartu Dubrava. Ovako izgleda cijeli kvart, a ovo je konkretno u Malekovoj ulici jako blizu Osnovne škole Mate Lovrak”, požalila se čitateljica, prilažući fotografiju.

Smeće u Dubravi (Foto: Čitateljica/Zagreb.info)

Navela je kako nikada nije vidjela ovako prljav i zapušten grad, te je to cijenila tužnim, jadnim i žalosnim.

“Ovo nije moj beli Zagreb grad. Štakori i lasice kao kućni ljubimci. Gospodine Tomaševiću, gradonačelnik Bandić Vama nije valjao, ali gradu očito je. Od Vaših obećanja gradu i građanima sve gore”, kritizirala je naša čitateljica.

Zapitala se i kada će smeće i visoka trava biti riješeni. “A sezona ambrozije u punom je jeku, što nama alergičarima otežava život i disanje”, zaključila je naša čitateljica.


Nakon ljetne stanke oporba odmah žestoko po Tomaševiću: ‘Nadam se da sjednicu neće prekinuti krdo divljih svinja’

Ranije je gradonačelnik Tomislav Tomašević naveo kako će se u Zrinjevcu, koji se bavi košnjom trave zaposliti još djelatnika, a tema otpada bio je tema i gradske skupštine u četvrtak.

“Ne vidim što je besmisleno u tome da Zagreb odvaja više otpada nego ranije. Nećemo plaćati penale prema EU jer ne odvajamo dovoljno. Kante su se maknule iz centra grada. Počelo je postavljanje podzemnih spremnika. To nije besmisleno”, odvratio je Tomašević na kritiku oporbe.


Komentari