Gradonačelnik i heroj: Ispred Tomaševića auto pogodio motorista, on munjevito reagirao

Foto: Foto: Ivana Nobilo / CROPIX

Prvi čovjek Zagreba Tomislav Tomašević jutros je imao uzbudljivo jutro. Kako su nam kazali iz Grada Zagreba, prilikom obilaska lokacija na kojima rade djelatnici Zrinjevca svjedočio je prometnoj nesreći u kojoj su sudjelovali motociklist i vozač automobila.

Evo što se dogodilo gospođi kojoj je par minuta prije prvog dana na novom poslu pomogao Tomašević

Auto je, naime, srušio motociklista, a gradonačelnik je, kažu dalje, sa suradnicima prvi reagirao. Priskočio je u pomoć unesrećenom motociklistu, te su pozvali hitna pomoć i policiju.

“Unesrećeni je do dolaska hitne smješten u kombi vozilo Grada Zagreba u kojem su putovali gradonačelnik i njegovi suradnici. Kad se gradonačelnik uvjerio da je unesrećeni zbrinut, nastavio je dalje sa svojim obavezama”, kazali su iz Grada.

Gradonačelnik Zagreba Tomislav Tomašević (Foto: Lucija Ocko / CROPIX)

Po informacijama koje imaju iz grada, radilo se o lakšim ozljedama. Gradonačelnik i suradnici također su pomogli skloniti vozila s kolnika kako ne bi ometala odvijanje prometa, što je propisana procedura u ovakvim slučajevima.

DVIJE GODINE NA VLASTI: Tomašević pobrojao što je sve napravio u Zagrebu i najavio što će sve još učiniti, otkrio i očekuju li Zagrepčane poskupljenja


I dok se negdje moglo pročitati kako se insinuira da su Tomaševićevi suradnici bili sudionici nesreće, iz Grada uvjeravaju da tome nije slučaj, već se ona dogodila dok su oni bili na lokaciji. “Niti gradonačelnik niti ijedno vozilo Grada Zagreba nisu sudjelovali u prometnoj nesreći”, ističu.


Komentari