TONI CETINSKI U ZAGREBU: Novi spektakl očekuje nas na Dan žena, a najavljen i izlazak novog albuma! (FOTO)

Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Hrvaticama najomiljeniji pjevač svoj će dugo očekivani koncert održati u Areni Zagreb upravo na Dan žena.

Pjevač Toni Cetinski najavio je danas svoj novi koncert pred zagrebačkom publikom! Na oduševljenje ljepšega spola, Toni će u Areni Zagreb simbolično  nastupiti upravo 8. ožujka, kada se obilježava Dan žena!

Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

“Koncert će biti sličan onome u pulskoj Areni,  s nekoliko promjena i novosti,” rekao je Toni koji je pulskim koncertom obilježio 25 godina svoje karijere. Osim toga, na koncertu je najavio i goste iznenađenja, a prije Tonijevog koncerta nastupat će dečki iz zagrebačkog benda Pravila igre.

Pjevač je  istaknuo kako će ovim nastupom predstaviti i svoj novi album. Premda još uvijek ne zna točan datum izlaska albuma, najkasnije bi se na tržištu trebao pojaviti na sam dan koncerta, 8. ožujka, a moći ćete ga kupiti i u samoj Areni Zagreb prije i poslije koncerta!

No, sam koncert ima i humanitarno značenje. Tako će se dio prihoda od ulaznica donirati udruzi Europa Donna Hrvatska, za nabavu intraoperativnog aparata za zračenje žena oboljelih od raka dojke. Kupnjom karte za ovaj spektakularan koncert tako ćete u humanitarne svrhe odvojiti jedan euro.

Spektakularan koncert u Areni Zagreb početak je ovogodišnje Tonijeve turneje, a prvi poznati datum je koncert 12. ožujka u osiječkim Gradskim vrtovima. Detalji nove Tonijeve turneje znat će se uskoro, a za sada je poznato da će nastupati u Varaždinu, Šibeniku, Opatiji i Splitu.


 


Komentari