Čistoća opet masovno zapošljava: Traže čak 50 radnika, potrebno je ispuniti samo jedan uvjet

Podružnica Čistoća na neodređeno vrijeme zapošljava 50 komunalnih radnika (FOTO: Damir Krajac/CROPIX)

Podružnica Čistoća traži 50 radnika koji će obavljati poslove radnih mjesta komunalni radnik, komunalni radnik – perač ulica i komunalni radnik – čistač ulica.

Nastavljaju se problemi s otpadom u Zagrebu: ‘Tomašević misli da ćemo od balkona raditi smetlište’

Nude ugovor o radu na neodređeno vrijeme uz probni rad u trajanju od tri mjeseca za radno mjesto komunalni radnik i komunalni radnik – perač ulica osnovnu i početnu mjesečnu bruto plaću u iznosu 1.040,00 € koja se uvećava za 0,5% po godini radnog staža te dodatne mjesečne primitke u neto iznosu 132 €.

Rad na neodređeno vrijeme uz probni rad (Foto: Damir Krajac / CROPIX)

Objavljeni detalji

Za radno mjesto komunalni radnik – čistač ulica nude osnovnu i početnu mjesečnu bruto plaću u iznosu 1.024,00 € koja se uvećava za 0,5% po godini radnog staža te dodatne mjesečne primitke u neto iznosu 132 €, plaćenu godišnju kartu za gradski i međugradski prijevoz, dodatnu godišnju nagradu, regres, božićnicu, dar za djecu mlađu od 15 godina povodom Sv. Nikole te dar u naravi za Uskrs.

Prodavačica razotkrila rastrošne Zagrepčane: ‘Pričaju da je skupo, a ne vidim da štede’


Sva ostala prava prema Kolektivnom ugovoru možete pronaći na stranici Zagrebčkog holdinga, a mjesto rada je Zagreb.

Uvjeti za obavljanje poslova su zdravstvena sposobnost za obavljanje navedenih poslova.

Uvjeti su zdravstvena sposobnost za obavljanje navedenih poslova (Foto: Duje Klaric / CROPIX)

Opis zadataka

Zadaci uključuju sakupljanje i utovar otpada iz spremnika za odlaganje otpada i sakupljanje i utovar reciklabilnih materijala u odgovarajuća specijalna vozila za sakupljanje otpada, čišćenje odlagališta, održavanje unutarnjih prometnica i zelenih površina, odvajanje otpada i drugih materijala koji se mogu ponovno iskoristiti.

Tomašević najavio kada će se stabilizirati odvoz otpada: ‘Radnici Čistoće ulažu nadljudske napore’

Tu je i ručno i/ili strojno čišćenje javnih prometnih površina (perači uz autocisternu), pražnjenje košarica za otpatke na javnim površinama, poslovi evidencije spremnika za sve vrste otpada, inventure, obilježavanja i čipiranje spremnika te pranje, sortiranje i priprema spremnika za popravak. Sve detalje možete naći na oglasu.

Odvoz otpada u Zagrebu, podsjetimo, u zaostatku je zbog problema nastalih nakon odrona na deponiju Jakuševec. No, poznato je da Čistoći kronično nedostaje radnika, kao i ispravnih vozila. Ovim masovnim zapošljavanjem Čistoća i Holding namjeravaju što prije nadomjestiti nedostatke.


Komentari