Zagrepčanka upozorila na susjeda zlostavljača: ‘Čekam kad će krenuti na ljude’

Napadač operira Črnomercem (Ilustracija, Foto: Google maps/Čitateljica/Facebook)

Da netko provodi nasilje nad životinjama čisto zato jer to može za većinu je potpuno nezamislivo, no ipak postoje ljudi koji za takvim nasiljem redovno posežu.

Jedan takav primjer proteklih nekoliko dana događa se u Črnomercu, točnije u ulicama Granice i bivšoj Guduri. Jedna je susjeda ostale upozorila da se čuvaju susjeda koji napada mačke.

Zli susjed usred dana otrovom na psa i djecu u dvorištu: ‘Koliki jadnik moraš u glavi biti’

 

“Javljam se zbog nekih ružnih događaja ovih dana, u ulicama Granice i bivšoj Guduri. Neki nadobudan susjed vježba gađanje na mačkama. Čekam kad će krenuti na ljude, kad potamani sve mačke.


Vidi se duboka rupa

Sad sam se vratila od veterinara, koji kaže da se radi o zračnici, jer se vidi duboka rupa, a metak je negdje unutra, na lijevoj strani tijela. Dobili smo antibiotike, špricamo sa Octeniseptom i gledamo jadnu dvanaestogodišnju macu kako cvili od bolova”, piše gospođa.

Mačke na ulici, ilustracija (Foto: Paun Paunovic / CROPIX)

Napominje i da njena mačka nikad ne izlazi iz dvorišta te da zimu provodi kući, što navodi na mišljenje da susjed progoni čak i one mačke koje nisu takozvani “uličari”.

“Moja prva susjeda mi je pokazala svog mačka, koji ima istu takvu rupu ispod vrata.
Pitam se kakvi su to jadnici i ljudske gnjide koje se iživljavaju na nemoćnim životinjama?”, piše gospođa u kvartovskoj grupi.

Zagrepčanin imao nedjelju iz pakla: ‘Kada sam vidio bebu izmučenu u sjedalici, u meni je počeo gorjeti bijes’

“Nećete vjerovati, ali ja sam mislila da ju je to ‘sredio’ neki agresivan mačak. Tek mi je veterinar danas prije podne rekao da je rana od zračnice. Pa nisam mogla ni sanjati da bi se u našim mirnim uličicama moglo tako nešto desiti”, odgovorila je na komentare koji sugeriraju da je odmah trebala krenuti na policiju.


Komentari