Zagrepčanin zgrožen napadom na muškarca: ‘Pretukli su ga i bacili niz nasip’

Muškarac je zbog ozljeda završio u bolnici (Foto: Čitatelj)

Nakon što nam se za pomoć obratio Zagrepčanin T.K. s molbom da mu pomognemo pronaći napadače na njegovu suprugu A.R. filipinskog podrijetla, dobili smo i informacije kako je prije svega nekoliko dana muškarac filipinske nacionalnosti napadnut kod Arena Centra u Zagrebu.

Zagrepčanin prijavio rasistički napad i moli pomoć svjedoka: ‘Napali su moju suprugu Filipinku, u šoku je’

To je najnoviji slučaj u ovom nizu napada na strane državljane koji iz dana u dan šokiraju zagrebačke građane.

U ovom najnovijem napadu, čovjek je završio u bolnici.

Muškarac je zbog ozljeda završio u bolnici (Foto: Čitatelj)

“Napalo ga je desetak domaćih osoba, samo dva dana nakon dolaska u Hrvatsku. Pretukli su ga i bacili niz neki nasip. Završio je u bolnici s teškim ozljedama, sa slomljenom rukom i/ili dislociranim ramenom. Jučer je isto taj napad prijavljen policiji”, rekao nam je naš izvor, priloživši nam i snimku za koju tvrdi da su na njoj napadači.


Traže pomoć

Također apelira na sve koji su svjedočili ovom napadu da se jave policiji i pomognu u pronalasku napadača i njihovom kažnjavanju.

Podsjećamo, ovo je samo jedan u nizu napada na strane radnike u Zagrebu u posljednje vrijeme.

Sramotan napad na istoku grada: Opljačkali stranca koji radi za minimalac

Najnoviji o kojem smo pisali je ovaj na djelatnicu filipinskog podrijetla čiji nam se suprug T.K. obratio i zatražio pomoć.

Prije nekoliko dana, nakon što su preuzeli naručenu hranu, uz prijetnju oštrim predmetom, dvojica počinitelja su 26-godišnjem indijskom državljaninu, zaposleniku dostavne službe, otuđila torbicu s nekoliko stotina eura.


Komentari