Užasavajuće iskustvo iz tramvaja: ‘Čupao sam njenu ruku iz moje, a ona je htjela samo jednu stvar’

Tramvaj ZET-a (Foto: Boris Kovačev/CROPIX)

Vožnja javnim prijevozom znači da ponekad dijelimo isti skučeni prostor s desecima, pa i stotinu različitih ljudi.

Uznemirujući incident usred dana u tramvaju na Jarunu: ‘Kao da je na tabletama ili bolestan’

I dok putovanje najčešće prođe bez ikakvih incidenata ponekad se ipak dogodi neka pomalo neobična situacija koju ćemo pamtiti još dugo.

Izašli smo na ulice Zagreba i sa Zagrepčanima razgovarali o nekim ludim situacijama koje su doživjeli u vozeći se u tramvaju. Najbolje odgovore objavili smo na našem TikTok kanalu.

@zagrebinfo


A što se vama najluđe dogodilo u tramvaju? 😁 #zagrebinfo #anketa #voxpopuli #tramvaj #tram #stories #zagreb #croatia #fy #fyp #viraltiktok

♬ original sound – zagreb.info

Smeta i grozan miris u tramvaju

“Ja sam se prije još par godina vraćala iz srednje škole i cijeli tramvaj se zaustavio je jer neki čovjek nožem prijetio vozaču ispred vozila. To je bilo ludo”, ispričala je jedna mlađa prolaznica.

“Ne znam koliko je to luda stvar, ali tijekom ljetnih mjeseci meni je osobno nenormalno kako je nepodnošljiv miris, odnosno smrad u tramvaju, kako se ljudi ne peru. To su mi neugodne situacije iz tramvaja”, kazala je jedna gospođa.

Tramvaj, ilustracija (Foto: Boris Kovačev/CROPIX)

Bio je doslovce dijete

Jedan je mladić opisao iskustvo koje je bilo u najmanju ruku šokantno i zgražajuće. “Bio sam osmi razred osnovne škole i prišla mi je jedna žena, rekao bih dan je bila u najmanju ruku maturantica. Skinula je majicu i primila me za ruku, htjela je da dotaknem njene atribute”, priča naš sugovornik.

Iskustva Zagrepčanki: Perverznjaci iz ZET – ovih tramvaja i buseva

“Ja sam bio u šoku, bio sam doslovce klinac. Čupao sam njenu ruku iz moje ruke i na kraju nije nije bilo ništa od toga”, rekao je.

Ružno iskustvo imala je i jedna mlađa Zagrepčanka. “Neki prosjak se pomokrio pored mene i krenuo pjevati neku pjesmu s mojim imenom”, ispričala je.

Pošaljite svoje priče


Komentari