Uhićen vozač Hitne pomoći koji je pregazio troje maloljetnika na Bundeku

Hitna pomoć (Foto: Damir Krajac / CROPIX)

Zagrebačka policija izvijestila je u četvrtak da je u službene prostorije priveden 62-godišnji vozač Hitne pomoći koji je u srijedu kolima Hitne pregazio troje maloljetnika na Bundeku.

Detalji o nesreći na Bundeku: Policija objavila što se točno dogodilo, mladić teško ozlijeđen

”U tijeku je kriminalističko istraživanje zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela dovođenje u opasnost života ili imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom. Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni će biti uz kaznenu prijavu, u zakonskom roku predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zagrebačke”, otkrili su iz policije.

Ilustracija (Foto: Ronald Gorsic / CROPIX)

Podsjetimo, nesreća se dogodila oko 21:45 s južne strane jezera Bundek kod spasilačkog tornja. Djelatnici hitne medicinske pomoći u svom su vozilu pružali liječničku pomoć maloljetnoj osobi zbog sumnje na intoksikaciju. Vozač je nakon toga krenuo vozilom preko travnato-zemljane površine prema kolniku za izlaz, da bi u tom trenutku vozilom ozlijedio troje maloljetnika koji su sjedili na travi, a jedan od njih ležao je u neposrednoj blizini vozila hitne pomoći.

Ozlijeđenom maloljetniku liječnička je pomoć pružena u Kliničkom bolničkom centru  Zagreb gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen, dok su dvije maloljetnice lakše ozlijeđene te im je liječnička pomoć pružena u Klinici za dječje bolesti.



Komentari