Nevjerojatno priznanje zagrebačke radnice u trgovini: Otkrila strahotu koju rade s mesom kojem prođe rok trajanja

Meso, ilustracija (Foto: Boris Kovacev/ CROPIX)

Nakon silnih afera sa proizvodima kojima je prošao rok valjanosti i koji ugrožavaju zdravlje ljudi, čini se da pojedini trgovci još uvijek nisu naučili lekciju. Kupcima se i dalje uvaljuje sve i svašta, dok god postoji potražnja. O jednom takvom iskustvu odlučila je progovoriti jedna naša čitateljica.

Zagrepčani zgroženi učestalom praksom u trgovinama: ‘Sramota, a cijene sačuvaj me Bože’

Napisala je kako je u jednoj trgovini u Novom Zagrebu kupila dvije vrste mesa, no nažalost sve je završilo u smeću. Naime, na svinjskom butu bile su crne mrlje, a pljeskavice su zaudarale po pokvarenom.

Pokvareno meso (Foto: čitateljica)

Takva objava odmah je izazvala lavinu komentara, a mi smo izdvojili neke od najzanimljivijih.

“To bi trebalo vratiti u trgovinu, a ne bacati”, “Meso se ne kupuje u trgovačkim centrima” , “Najbolje je kupiti u mesnici, pogotovo ako nađete jednu ili dvije koje stalno posjećujete i znate da je kvalitetno i friško. Jest malo skuplje, no sigurno je i zdravije”, napisali su neki od čitatelja, a drugi su se odmah nadovezali.

Pokvareno meso (Foto: čitateljica)

“Pod hitno treba zabraniti uvoz nekvalitetnog i jeftinog mesa, i da se kupuje samo od hrvatskih seljaka”, “Jedemo samo otrov, i onda se pitamo šta ima toliko bolesnih ljudi”, dodali su drugi.


Šokantno priznanje djelatnice u trgovini

No, među brojnim mišljenjima građana, jedan komentar izazvao je priličan šok među čitateljima. Naime, jedna stanovnica, koja je prije radila kao djelatnica u jednom trgovačkom lancu, odlučila je podijeliti svoje iskustvo iz prve ruke.

Nešto u trgovini curi iz kolica: ‘U Slavoniji to ne bi dali ni stoci u ‘napoju’, a kamoli ljudima’

“Onome čemu prođe rok trajanja stavlja se i miješa u salate i razne pripravke koje onda kupujete kao gotova jela za gablece. Po naredbi nadređenih”, napisala je anonimna Zagrepčanka kojoj se na tu praksu požalila kolegica prije nego što to, kako kaže, jednostavno više nije mogla raditi.


Komentari