Nakon Ferrarija u Dubaiju: Pernar s poznatim novinarom na gozbi u Varaždinskim toplicama

Ivan Pernar (Foto: Facebook/Screenshot)

Novinar Velimir Bujanec otkrio je da se Ivan Pernar vratio u Hrvatsku. Na svom je Facebook profilu objavio fotografiju sebe i bivšeg saborskog zastupnika kako uživaju uz obilan ručak i vino u jednom restoranu.

“Dobro mi došel prijatel! Ivan Pernar se vratio u Domovinu. Nakon brze vožnje iz Mađarske, družili smo se u Varaždinskim Toplicama”, napisao je Bujanec te dodao da će mu Pernar biti gost u sutrašnjoj emisiji.

Prije povratka u Hrvatsku, Pernar je, sudeći po onome što je objavljivao na Facebooku, svratio u Dubai, gdje se prošlog petka provozao u Ferrariju.

(Video) Ludo se provodi: Pernar nakon debakla u Zambiji juri Dubaijem u crvenom Ferrariju: ‘Možemovci bi najradije da kopam po kontejnerima’

Čiji je to bio automobil i kojim je poslom uopće bio tamo, nije poznato. Tada je osim ‘pozdrava iz Dubaija’, napisao da bi ‘Možemovci najradije htjeli da ja kopam po kontejnerima koje oni neredovito prazne, ali taj scenarij neće gledati’.


Foto: Screenshot

Pernar je i mjesecima boravio u Zambiji gdje je na sudu u Ndoli svjedočio u korist tužiteljstva u procesu protiv osmero hrvatskih posvojitelja, koje se sumnjičilo za trgovinu djecom, a koji su 1. lipnja oslobođeni optužbi.

‘DAO SAM SVE OD SEBE DA IH OSUDE’ Pernar o odluci zambijskog suda: ‘Pobjedniku treba čestitati’

Tijekom svog svjedočenja, javljali su zambijski novinari za hrvatske medije, radio je nered i vikao, a u jednom trenutku mu je prijetilo uhićenje zbog nepoštivanja suda.


Komentari