Kulturna događanja u gradu podijelila Zagrepčane: ‘Veća para se okreće na cajkama jer to je naše društvo’

Arena Zagreb, Ilustracija (Foto: Goran Mehkek / CROPIX)

Na društvenim mrežama osvanula je rasprava o koncertima koji će se u prosincu održati u Areni Zagreb pa je jedan korisnik Reddita objavio popis.

Prosinac u areni Zagreb
by u/Suitable-Lettuce-196 in croatia

Na njemu je vidljivo kako nastupa Aleksandra Prijović, potom dva dana zaredom Dino Merlin, zatim Bryan Adamas pa ponovno dva dana zaredom Dino Merlin nakon čega je Happy Fest, a na samom kraju je Kafansko veče.

Objava je potaknula žustru raspravu.

“Ne znam na što je ciljala objava, ali meni bude žao što u Areni jednom mjesečno nema nekog jačeg stranog izvođača (uz dužno poštovanje Bryanu Adamsu, ali ne svrstavam ga u kategoriju na koju se referiram).


Trebalo mu je samo osam sati: Dino Merlin rasprodao i drugi koncert u Areni, stižu dobre vijesti za sve obožavatelje

I svejedno je govorimo li pritom o Dua Lipi ili Iron Maidenu, svatko će ići na ono što ga veseli, ali fora mi je kada se u gradu nešto takvo zbiva. Dosta smo siromašni po tom pitanju. Zapravo sam dojma da uvijek manje-više ista imena navraćaju u Zagreb. Šteta”, poručio je jedan korisnik Reddita.

‘Pare se okreću na cajkama’

“Što će dolaziti takvi likovi kad nemaju cifru u Areni, veća para se okreće na cajkama jer to je naše društvo, društvo idiota”, oštro je poručio drugi.

Dino Merlin (Foto: Danijel Soldo / CROPIX)

“Iskreno ne vidim problem. Merlin je na sceni 40 godina, sluša ga i staro i mlado, ima hitova više nego neki pjevači koje se gura u etere ukupno pisama. Vjerojatno žulja nacionalnost, al bija je i Gibonni u Sava centru 2016. sa tri rasprodana koncerta. Sad ima koncert u 10. misecu i kažu da bi se opet moglo ponovit dva-tri koncerta za redom. To su takvi kalibri pjevača/zabavljača da za njih nema granica, napunit će sve di god se pojave, više puta.

Snaha Lepe Brene rasprodala Arenu: Tko je srpska zvijezda za kojom luduju mladi Zagrepčani?

Happy fest = kafansko veče. Isti format, samo nekima vjerojatno ne paše naziv ovoga drugoga. Više izvođača koji nisu u stanju privući velike brojke sami, pa nastupaju zajedno. Ko sluša Đanija, sluša i Vucu, kvota 1,05.

Aleksandra Prijović je rasprodala ulaznice za veliki zagrebački koncert (Foto: Instagram)

Šta se Aleksandre Prijović tiče, relativno novo lice, isplivala nakon Zvezda Granda i svaka čast Srbima na tome. Ko je nama kriv šta ka scena nismo u stanju izbacit jedno lice koja će zapravo povući hrvatsku muziku u taj neki novi moderni val/žanr koji će se slušat preko granice i punit arene u drugim gradovima”, stoji u komentaru.

“Nisam nikad kužio tog Dinu Merlina, ali četiri puta napuniti Arenu bome ne znam da li je ikome uspjelo”, zaključio je jedan korisnik.


Komentari