Dirljiva objava ‘hitnjaka’: Puna podrška našem kolegi vozaču kojeg se provlači po medijima zbog slučaja Bundek

Hitna pomoć, Ilustracija (Foto: Damir Krajac/CROPIX)

Vozač koji je u srijedu, 21. lipnja vozilom hitne pomoći na Bundeku udario troje maloljetnika priveden je u prostore Policijske uprave zagrebačke.

Uhićen vozač Hitne pomoći koji je pregazio troje maloljetnika na Bundeku

“Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni će biti uz kaznenu prijavu, u zakonskom roku predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zagrebačke”, otkrili su iz policije.

O slučaju se oglasila i Facebook stranica “Hitna uživo 194”, koja inače piše o problemima s. kojima se nose djelatnici Hitne medicinske pomoći.

“Puna podrška našem kolegi vozaču kojeg se provlači po medijima zbog slučaja Bundek”, napisali su u objavi koja je izazvala lavinu komentara.


“Žurio je da spasi za što je bio pozvan”, napisala je žena u komentaru.

Tinejdžer se bori za život: Otkriveno kakve ozljede ima mladić kojeg je Hitna pregazila na Bundeku

“Vozaču psihička i moralna podrška, što god tko mislio! Ne bih mu bila u koži, ovako nemilosrdno izloženom seciranju u javnosti…”, smatra jedna Slavonka.

“A svaka čast, a može li koja i o djeci? Kako je dečko koji je u bolnici? Naravno da vozaču nije lako i definitivno mu ne bih bila u koži nikako, ali kao majka ne bih bila ni u koži tih roditelja… nikako. Super mi je kak svi daju podršku vozaču, slažem se, ali nitko ne pita kako su klinci i kako je njihovim roditeljima. Nadam se da će iz cijele ove tragedije svi izaći relativno ok i dobro”, piše gospođa koja razumije obje strane.

Vozila hitne pomoći (Foto: Ranko Suvar / CROPIX)

S druge strane, neki ljudi smatraju kako za vozačev postupak nema opravdanja. “Za ovo šta je napravio nema izgovora. Kakva podrška? Haloo? Ista stvar kao neki dan s vozačem Mercedesa, ni on nije htio. Jel tako?! Uostalom, svima je lako komentirati kad se radi o nekom drugom. Jedino i jesmo sposobni samo za komentare na fejsu”, jedan je od takvih komentara.

Detalji o nesreći na Bundeku: Policija objavila što se točno dogodilo, mladić teško ozlijeđen

“Možda bi vozač sa 62 godine danas uživao u zasluženoj mirovini da Hitnjaci imaju beneficije na radni staž”, zaključuje jedan muškarac.


Komentari