DETALJI STRAŠNOG NAPADA NA VOJNIKA! Nasmrt ga iscipelario prijatelj iz djetinjstva? ‘Bili su nerazdvojni, dijelili su dobro i zlo’

Hitna pomoć, ilustracija (Foto: Ronald Gorsic / CROPIX)

Preminuo je teško pretučeni 21-godišnji vojnik koji je u subotu pronađen kako na ulici u Požegi leži bez svijesti. Policija je ubrzo privela 20-godišnjeg mladića koji se povezuje s ozljedama vojnika, a susjedi napadnutog mladića ne mogu doći sebi od šoka.

KAMERE SNIMILE BRUTALNO CIPELARENJE? Mladić pronađen bez svijesti se bori za život: ‘Ne možemo vjerovati. On je divno biće’

Vojnik je bio iz malog mjesta odmah pored Požege, a slučaj je tim tragičniji jer mu je privedeni 20-godišnjak, pišu lokalni portali, bio prijatelj.

”Zajedno su odrastali od malih nogu, samo godinu dana su razlike. Družili su se, dijelili dobro i zlo. Nerazdvojni su bili”, u nevjerici prepričavaju mještani za portal Požega.eu. Mladići su zajedno trenirali nogomet u istom nogometnom klubu, a navodno su i kobne večeri zajedno bili u izlasku.

Kako su u subotu objavili mediji, obližnje nadzorne kamere na Trgu Svetog Trojstva u Požegi snimile su napad na vojnika, a navodno se na snimkama vidi kako ga 20-godišnjak brutalno cipelari i udara nogama u glavu dok ovaj nepomično leži na tlu. Da stvar bude jezivija, 20-godišnjak je, prema napisima portala, bio nedaleko od lica mjesta kada su stigle Hitna pomoć i policija te se pravio da želi pomoći i da ne zna što se vojniku dogodilo.



Komentari