(FOTO) ‘GAZDINA’ UNUKA VIŠE NIJE TAKO MALA! Osvanule nove fotografije Tare Balent, komplimenti pršte na sve strane!

Foto: Instagram

Za razliku od poznatog joj djeda te roditelja, 19-godišnja Tara Balent, kći Hrvoja Balenta i Ive Todorić, kćeri bivšeg predsjednika Uprave koncerna Agrokor Ivice Todorića, ne voli se eksponirati u javnosti pa svaka njezina rijetka pojava privuče ogromnu pažnju. To se dogodilo i sada kada su najnovije Tarine fotografije osvanule na Instagram profilu modne dizajnerice Matije Vuice, gdje malo tko nije primijetio u kakvu je djevojku izrasla najstarija ˝Gazdina˝ unuka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Matija Vuica (@matijavuica)

˝Divna Tara, za svoj poseban izlazak odabrala je minicu od svijetlo plave svile asimetričnog rješenja, kombinacije drapea i srebrno plavih aplikacija koje završavaju širokim prorezanim rukavom˝, napisala je 63-godišnja dizajnerica ispod niza fotografija na kojima 19-godišnjakinja pozira u elegantnom izdanju koje je oduševilo brojne Matijine pratitelje.

˝Predivna haljina na predivnoj djevojci˝, ˝čarobna je˝, ˝najljepša je˝, samo su neki od komplimenata upućenih Tari Balent. Inače, Matijin dizajn Tara je izabrala i prošle godine za svoju maturalnu. Tada je zasjala u atraktivnoj haljini otvorenih leđa, a ni onda nije nedostajalo komplimenata na račun njezinog izgleda.


Komentari